Menu
Your Cart

Brelocuri - cadouri traditionale potrivite si ca marturii de nunta/botez

Brelocuri la set. Impresioneaza prin aceste cadouri traditionale romanesti care trasmit povestea Romaniei. Alege un set format din doua brelocuri cu sistem usor de prindere si cu design autentic traditional. 

Fiecare set este alcatuit din doua brelocuri care imita o tinuta de fata si o tinuta de baiat. Desenele de pe brelocuri reprezinta diferite costume populare, tricolorul si alte motive traditionale romanesti. 

Brelocuri, tricolor, MB116 Brelocuri, tricolor, MB116
Top vanzari
Brelocuri cu sistem usor de prindere. Cu design tricolor, cele doua brelocuri din set sunt stilizate si cu motive florale. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume cu motive traditionale, stilizate pe un fond de tricolor romanesc, acoperit cu lac. Cromatica este in cul..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri, costum popular, MB022 Brelocuri, costum popular, MB022
Top vanzari
Brelocuri cu sistem usor de prindere. Alege un set de doua brelocuri cu specific romanesc. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare din zona Olteniei, cu detaliile realizate si stilizate foarte fin. Pentru a introduce cheia sau un alt obiect, se trage de i..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri cu design specific romanesc. Cele doua brelocuri din set au un sistem usor de prindere si se potrivesc la chei, ghiozdane sau genti. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare, cu detalii realizate si stilizate foarte fin, acoperite cu lac. Pentru a int..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri din metal, ce sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare, cu detalii realizate si stilizate foarte fin, acoperite cu lac. Pentru a introduce cheia sau un alt obiect, se trage de inel, dupa care se rasuceste. Prin capatul liber se introduc cheile.Brelocurile sunt..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri, costum popular romanesc, MB133 Brelocuri, costum popular romanesc, MB133
Top vanzari
Brelocuri cu design autentic romanesc. Cele doua brelocuri din set au un sistem usor de prindere. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare din zona Transilvaniei, cu detalii cromatice bogate, acoperite cu lac. Pentru a introduce cheia sau un alt obiect, se tra..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri cu design inspirat din motivele traditionale romanesti. Cele doua brelocuri din set au un sistem usor de prindere. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume stilizate cu motive decorative de pe covoarele oltenesti, acoperite cu lac. Pentru a introduce cheia sa..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri, elemente traditionale, MB117 Brelocuri, elemente traditionale, MB117
Top vanzari
Brelocuri cu elemente traditionale. Cele doua brelocuri din set au un sistem usor de prindere. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume înfrumusetate cu elemente traditionale, cu detaliile realizate si stilizate foarte fin, acoperite cu lac. Pentru a introduce che..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Brelocuri, stergar romanesc, MB118 Brelocuri, stergar romanesc, MB118
Top vanzari
Brelocuri cu sistem usor de prindere. Cele doua brelocuri din set prezinta un design specific romanesc. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati intr-un costum cu elemente decorative si cromatice, care sugereaza stergarul romanesc. Cromatica este pe fond rosu, clasica si este aco..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.