Menu
Your Cart

Ecusoane textile

Accesorizeaza-ti tricoul, rucsacul sau sapca, cu un ecuson inspirat din povestile Romaniei. Vezi toate modelele si alege-l pe cel cu care vrei sa-ti accesorizezi tricoul sau rucsacul: harta Romaniei, Dracula, tricolorul sau elementele traditionale? 

Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genti, sepci sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea. Grafica bogata in detalii ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost a..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, orientate pe orizontala, peste care au fost ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza ceramică de Horezu, un tip de ceramică românească care are ca simbol dominant cocoșul...
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza elemente traditionale romanesti transpuse printr-un colaj, si cuprinde: opincile, alaturi d..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea. Grafica prezinta Romania vazuta ca o poveste mitologica, numai buna de a fi povestit sau imaginat de fiecare ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza dansul românesc, reprezentare artistică a opincilor românești prinse în hora săltăreață a s..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza un fanion în formă dreptunghiulară, cu bază rotunjită, reprezentând culorile Drapelului Rom..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza steagul Romaniei reprezentat de benzi verticale in trei culori, incepand de la lance, cu alb..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza tricolorul Romaniei, reprezentat de benzi verticale în trei culori, începând de la lance: alb..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genti, sepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica spectaculoasa il cuprinde pe bine-cunoscutul Dracula, alaturi de Castelul Bran si de cativa prieteni ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.