Menu
Your Cart

Politica de retur

      Politica de retur

      Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul de retragere, adică sa returneze produsele cumparate de pe www.magnetella.ro, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Returul este gratuit.     

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu factura atașată și să nu prezinte semne de deteriorare.

Nu se accepta returul produselor care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice.

Dacă produsele au fost livrate / facturate greșit, cumpărătorul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, cumpărătorul poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de vanzator.

În cazul în care cumpărătorul solicită rambursarea sumei plătite la cumpărare, banii vor fi returnați în contul bancar specificat.

Inregistrarea returului poate fi făcută prin completarea formularului online, printr-un email la adresa contact@magnetella.com, sau telefonic, la numărul 0742 236 608.

În cazul în care clientul a fost contactat de curier de trei ori, pentru ridicarea coletului, și nu a răspuns la telefon, cererea de retur este anulată. 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.