Ne angajăm să păstrăm confidențialitatea datelor conform regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”). Orice modificare sau actualizare ulterioară a politicilor de confidențialitate va putea fi regăsită prin accesarea periodică a secțiunii “Politica de confidențialitate”.

Datele pe care cumpărătorul le furnizează vânzătorului vor fi utilizate pentru procesarea comenzii, respectiv facturarea și livrarea produselor.

Informațiile confidențiale necesare finalizării unei comenzi sunt:nume și prenume; adresa de email; număr de telefon; adresa de livrare; metoda de plată; datele cardului bancar (pentru procesatorul de plăți, în cazul în care achitați online).

De asemenea, în timpul vizitării site-ului nostru web, putem colecta și prelucra informații cu privire la navigarea dumneavoastra pe site, pentru a vă putea pune la dispoziție oferte adaptate preferințelor dumneavoastră. Aceste informații pot fi colectate în cookie-uri, despre care puteți citi în secțiunea dedicată.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate atât timp cât aveți un cont în platforma Magnetella, cu mențiunea posibilității păstrării anumitor informații, ulterior închiderii contului, în cazurile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

 Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi transmise sau accesibile, după caz, următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii IT;

Siguranta datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Magnetella Souvenirs exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Magnetella Souvenirs.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Magnetella Souvenirs SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. Magnetella Souvenirs SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.