Menu
Your Cart

Lingurite decorative - cadouri traditionale romanesti

Cauti cadouri traditionale sau suveniruri romanesti? Alege dintre cele patru modele de lingurite: fata in costum popular, baiat in costum popular, furca de tors si Dracula. Linguritele sunt atent asezate si fixate intr-o cutiuta transparenta, accesorizata cu un snur tricolor. 

Lingurita, costum popular, MB086 Lingurita, costum popular, MB086
Top vanzari
Lingurita decorativa, ce poate fi un cadou potrivit pentru diferite ocazii. Forma si desenul infatiseaza o fata in costum popular romanesc. Este realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur.Lingurita este ambalat..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Lingurita, costum popular, MB087 Lingurita, costum popular, MB087
Top vanzari
Poti oricand sa oferi un cadou original alegand acest model de lingurita decorativa, care reprezinta un baiat in costum popular romanesc.Este realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur.Lingurita este ambalata intr-o..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Lingurita, Dracula, MB088 Lingurita, Dracula, MB088
Top vanzari
Cine nu a auzit de Dracula? Lingurita decorativa cu Dracula este alegerea perfecta pentru a face un cadou unui coleg sau prieten din alta tara. Lingurita realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur. Forma si de..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Lingurita, furca de tors, MB130 Lingurita, furca de tors, MB130
Top vanzari
Designul linguritei prezinta o furca de tors traditionala din Transilvania.Este realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur Lingurita este ambalata intr-o cutie cu capac transparent, fiind accesorizata si cu snur tr..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.