Menu
Your Cart

Suporturi de pahare

Suporturi de pahare cu motive traditionale romanesti. Desenele reprezinta obiceiurile si mestesugurile romanesti, motivele populare si ceramica de Horezu. 

Fiecare set contine patru suporturi de pahare. 

Suporturi de pahare, cadouri traditional romanesc. Un set contine patru suporturi de pahare. Pe langa calitatea de “suvenir”, setul poate fi vazut si ca un cadou potrivit pentru cei ce apreciaza traditiile romanesti. Grafica prezinta mestesugurile satului romanesc traditional – olaritul, inc..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Horezu. Setul contine patru suporturi de pahare. Grafica prezinta ceramica de Horezu – ceramica romaneasca renumita, cu motive specific din zona de nord a Olteniei, iar datorita unicitatii sale, in anul 2012, a fost inclusa de UNESCO in Pat..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028 Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028
Top vanzari
Suporturi de pahare, cadouri traditionale - covor romanesc. Setul contine patru suporturi de pahare. Grafica este inspirata din covoarele romanesti – lucrate la razboi, cu suveica, de catre mame si bunici, la sezatoarele satului.Se evidentianza prin bogatia motivelor vegetale.Suporturile de pah..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturile de pahare sunt realizate dintr-un material dur facut din fibra de lemn presat (MDF), sunt rectangulare si au diametrul de 90 x 90 mm. Grafica este inspirata din cusaturile pe etamina – mestesug transmis din mama in fiica, cusaturile pe etamina luau amploare in perioada de iarna, o da..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturile de pahare sunt realizate dintr-un material dur facut din fibra de lemn presat (MDF), sunt rectangulare si au diametrul de 90 x 90 mm.Grafica este inspirata din stergarele oltenesti – care se puneau pe pereti, in multe case din zona etnografica a Olteniei. Elementele abstracte, zo..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt rectangulare si au diametrul de 90 x 90 mm. Grafica este inspirata din stergarele romanesti – care reprezinta una dintre cele mai importante piese din categoria tesaturilor de casa din satul romanesc si indeplineste functii..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt rectangulare si au diametrul de 90 x 90 mm.Grafica este inspirata din pictura pe lemn. Alaturi de ceramica, tesutul covoarelor si al stergarelor, pictura pe obiecte din lemn reprezenta un alt mestesug popular in cadrul satu..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Frumusete florala – motive fitomorfe, florale, cu o estetica aparte, stilizate exceptional. Este un set de suporturi de pahare la care am facut multe incercari, pana sa ne fie pe plac. Si in acest caz, si in multe alte cazuri, e musai sa ne fie pe plac si speram sa va placa si voua. Suportur..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt rectangulare si au diametrul de 90 x 90 mm.Grafica prezinta o combinatie intre motivele zoomorfe (animale), avimorfe (pasari), fitomorfe (flori) si cele abstracte. Cromatica ofera un echilibru elegant intre rosu, bej s..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.