Menu
Your Cart

Top Vanzari

Cadouri corporate, marturii pentru nunta sau botez, sau pur și simplu amintiri din România?

Aici gasesti selectia celor mai vandute cadouri traditionale romanesti si suveniruri, pe o singura pagina.

Brelocuri, costum popular, MB022 Brelocuri, costum popular, MB022
Top vanzari
Brelocuri cu sistem usor de prindere. Alege un set de doua brelocuri cu specific romanesc. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare din zona Olteniei, cu detaliile realizate si stilizate foarte fin. Pentru a introduce cheia sau un alt obiect, se trage de i..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Insigne tricolor, MB244 Insigne tricolor, MB244
Top vanzari
Insigne tricolor asezate intr-o cutiuta eleganta. Alege acest model pentru a beneficia de doua insigne la pret de una.Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza tricolorul Romaniei, sub doua forme clasice.Cele doua insigne au un s..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Cana din portelan, Satul romanesc, 325 ml, MB293 Cana din portelan, Satul romanesc, 325 ml, MB293
Top vanzari
Daca vrei o cana care arata ca o piesa din muzeul satului, acesta e modelul perfect pentru tine. Alege cana care transmite o povestea romaneasca veche. Cana este realizata din portelan fin, de foarte buna calitate, cu o grafica inspirata din peisajul satului romanesc. Desenul reprezinta un ca..
39,00Lei
Fără TVA:39,00Lei
Magnet de frigider Romania, tricolor, MB053 Magnet de frigider Romania, tricolor, MB053
Top vanzari
Magnet de frigider Romania, colorat tricolor. Este realizat din metal emailat, acoperit cu un strat de lac.Desenul stilizat de graficienii nostri este bogat in detalii si ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative. Pe spate ..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Brelocuri, costum popular romanesc, MB133 Brelocuri, costum popular romanesc, MB133
Top vanzari
Brelocuri cu design autentic romanesc. Cele doua brelocuri din set au un sistem usor de prindere. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume populare din zona Transilvaniei, cu detalii cromatice bogate, acoperite cu lac. Pentru a introduce cheia sau un alt obiect, se tra..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Insigna Romania, MB106 Insigna Romania, MB106
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica bogata in detalii, ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna are un sistem usor de prindere si este ata..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna Romania, MB108 Insigna Romania, MB108
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, orientate pe orizontala, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasat..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Agenda nedatata Pomul vietii, foi dictando, 14 x 18,7 cm, 144 pg, MB263 L5 Agenda nedatata Pomul vietii, foi dictando, 14 x 18,7 cm, 144 pg, MB263 L5
Top vanzari
Agenda nedatata Pomul vietii cu foi dictando. Alege o agenda cu desen spectaculos, de dimensiune mare, cu muchii ascutite. Acest model are 144 de pagini, iar copertile sunt groase si cu o textura fina, placuta la atingere. Desenul este inspirat din motivul traditional al Copacului vi..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda de buzunar nedatata, Pomul vietii, foi albe, 7 x 10,3 cm, 120 pg, coperta transparenta, MB263 B3 Agenda de buzunar nedatata, Pomul vietii, foi albe, 7 x 10,3 cm, 120 pg, coperta transparenta, MB263 B3
Nou Top vanzari
Agenda de buzunar nedatata, Pomul vietii, cu foi albe. Desenul si dimensiunea fac din aceasta agenda o alegerea foarte buna pentru copii. Acest model are 120 de pagini, iar pentru protectie, beneficiaza de o coperta transparenta.Desenul este inspirat din motivul traditional al Copacului v..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Mestesuguri, MB025 Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Mestesuguri, MB025
Top vanzari
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti. Un set contine patru suporturi de pahare. Pe langa calitatea de “suvenir”, setul poate fi vazut si ca un cadou potrivit pentru cei ce apreciaza traditiile romanesti. Grafica prezinta mestesugurile satului romanesc traditional – olaritul, i..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturi de pahare - cadouri traditionale romanesti, Horezu, MB026 Suporturi de pahare - cadouri traditionale romanesti, Horezu, MB026
Top vanzari In stoc
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Horezu. Setul contine patru suporturi de pahare. Grafica prezinta ceramica de Horezu – ceramica romaneasca renumita, cu motive specifice din zona de nord a Olteniei, iar datorita unicitatii sale, in anul 2012, a fost inclusa de UNESCO in Pa..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028 Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028
Top vanzari
Suporturi de pahare, cadouri traditionale - covor romanesc. Grafica este inspirata din covoarele romanesti – lucrate la razboi, cu suveica, de catre mame si bunici, la sezatoarele satului.Se evidentianza prin bogatia motivelor vegetale.Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de l..
28,00Lei
Fără TVA:28,00Lei
Magnet de frigider, harta Romaniei, MB047 Magnet de frigider, harta Romaniei, MB047
Top vanzari
Magnetul de frigider este realizat din metal emailat, acoperit cu un strat de lac. Desenul stilizat de graficienii nostri infatiseaza harta Romaniei cu un peisaj idilic al satului romanesc. Desenul reprezinta doi copii imbracati in portul popular romanesc, pe pajistile inflorite ale satului, obs..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Magnet de frigider, harta Romaniei, MB055 Magnet de frigider, harta Romaniei, MB055
Top vanzari
Magnetul de frigider este realizat din metal emailat, acoperit cu un strat de lac, avand detalii usor in relief. Grafica ilustreaza harta Romaniei cu un desen inspirit din peisajul rural traditional.  Pe spate are un magnet rotund si puternic.Magnetul este ambalat intr-o punguta tr..
17,00Lei
Fără TVA:17,00Lei
Lingurita, costum popular, MB086 Lingurita, costum popular, MB086
Top vanzari
Lingurita decorativa, ce poate fi un cadou potrivit pentru diferite ocazii. Forma si desenul infatiseaza o fata in costum popular romanesc. Este realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur.Lingurita este ambalat..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Lingurita, costum popular, MB087 Lingurita, costum popular, MB087
Top vanzari
Poti oricand sa oferi un cadou original alegand acest model de lingurita decorativa, care reprezinta un baiat in costum popular romanesc.Este realizata din metal (aliaj de zinc) placat cu nichel, desenul este din email, iar coada linguritei este acoperita si cu lac dur.Lingurita este ambalata intr-o..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Oglinda cosmetica, motive florale, MB091 Oglinda cosmetica, motive florale, MB091
Top vanzari
Oglinda cosmetica stilizata cu motive florale specifice covoarelor oltenesti. Alege o oglinda cosmetica care transmite frumosul romanesc.Avand o greutate de numai 64 g, este un accesoriu potrivit pentru poseta oricarei doamne si domnisoare.Oglinda este realizata din metal si este ambalata intr-o cut..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Oglinda cosmetica, motive florale traditionale, MB093 Oglinda cosmetica, motive florale traditionale, MB093
Top vanzari Lipsa stoc
Oglinda cosmetica, la exterior are o grafica cu tema Primavara, stilizata prin florile viu colorate. Fiind realizata din metal, are o greutate de numai 64 g, este un accesoriu potrivit pentru poseta oricarei doamne si domnisoare.Oglinda este ambalata intr-o cutiuta transparenta, accesorizata cu..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Oglinda cosmetica, elemente traditionale avimorfe (pasari), MB096 Oglinda cosmetica, elemente traditionale avimorfe (pasari), MB096
Top vanzari
Oglinda cosmetica cu elemente traditionale avimorfe.  Avand o greutate de numai 64 g, este un accesoriu potrivit pentru poseta oricarei doamne si domnisoare.Oglinda este realizata din metal, si este ambalata intr-o cutiuta transparenta, accesorizata cu un snur tricolor. Diametru: 7 cm..
20,00Lei
Fără TVA:20,00Lei
Brelocuri, tricolor, MB116 Brelocuri, tricolor, MB116
Top vanzari
Brelocuri cu sistem usor de prindere. Cu design tricolor, cele doua brelocuri din set sunt stilizate si cu motive florale. Brelocurile sugereaza o femeie si un barbat imbracati in costume cu motive traditionale, stilizate pe un fond de tricolor romanesc, acoperit cu lac. Cromatica este in cul..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Afişare 1 - 20 din 25 (2 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.