Menu
Your Cart

Tricouri din bumbac

Tricouri din bumbac cu desene inspirate din motivele traditionale romanesti. Aici gasesti tricouri pentru toata familia: copii, femei si barbati. Alege acum modelul preferat. 

Tricou pentru copii, Romania, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul este realizat sub forma unui text, “Romania”, partea superioara a literei ‘’R” fiind stilizata sub forma tricolorului. Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta.-Posibilitatea&nb..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul este realizat sub forma unui text, “Romania”, partea superioara a literei ‘’R” fiind stilizata sub forma tricolorului.Decolteul în V este numai pentru mărimea XS. Tricoul este ambala..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul ilustreaza harta Romaniei, in exteriorul careia sunt hasurate culorile steagului national, albastru, galben, rosu.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu ..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul ilustreaza harta Romaniei, in exteriorul careia sunt hasurate culorile steagului national, albastru, galben, rosu.Decolteul în V este numai pentru mărimea XS. Tricoul este ambalat intr-o fo..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou din bumbac, de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul reprezinta un colaj cu cateva elemente simbolice ale Romaniei: un peisaj montan, Coloana Infinitului, si un stergar romanesc.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la r..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este "alb optic"Desenul reprezinta un colaj cu cateva elemente simbolice ale Romaniei: un peisaj montan, Coloana Infinitului, si un stergar romanesc.Decolteul în V este numai pentru mărimea XS. Tricoul este ambal..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, motive populare, 100% bumbac, MB190 Tricou Romania, motive populare, 100% bumbac, MB190
Lipsa stoc
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul ilustreaza un colaj in nuante de albastru, galben si rosu,  cu mai multe elemente si motive traditionale din diferite regiuni ale tarii.Tricoul este ambalat intr-o folie transparen..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara, cu elemente traditionale. Desenele reprezinta o pereche de opinci traditionale, un ciobanas la stana si un clop din Maramures.Culoarea tricoului este “alb optic”.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta. -Posibilitatea&nb..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Desenul ilustreaza dansul popular românesc, reprezentare artistică a opincilor românești prinse în hora săltăreață a satului. Culoarea tricoului este “alb optic”.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta. -Posi..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Desenul ilustreaza un peisaj tipic al unei stane.Culoarea tricoului este “alb optic”.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta. -Posibilitatea plasarii comenzii online, telefonice/WhatsApp (0742 236 6..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul prezinta Romania vazuta ca o poveste mitologica, numai buna de a fi povestit sau imaginat de fiecare in parte.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta. -Posibilitatea pla..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul ilustreaza un colaj in nuante maro-bej cu mai multe elemente si motive traditionale din diferite regiuni ale tarii.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta.-Posibilitatea pla..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou Romania, unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul ilustreaza ilustreaza ceramică de Horezu, un tip de ceramică românească ce are ca simbol dominant, cocoșul.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta.-Posibilitatea plasarii&nbs..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Desenul ilustreaza o pereche de opinci, din a caror nojita este scris textul ,,Romania’’.Decolteul în V este numai pentru mărimea XS. Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu o folie de ..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou pentru copii, Transylvania, Dracula, 100% bumbac, MB304 Tricou pentru copii, Transylvania, Dracula, 100% bumbac, MB304
Lipsa stoc
Tricou din bumbac de calitate superioara. Desenul infatiseaza portretul lui Dracula, alaturi de care este un text cu litere de inspiratie gotica “Transylvania”, si un liliac in partea inferioara a tricoului.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou Transylvania, Dracula, 100% bumbac, MB304 Tricou Transylvania, Dracula, 100% bumbac, MB304
Lipsa stoc
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Desenul infatiseaza portretul lui Dracula, alaturi de care este un text cu litere de inspiratie gotica “Transylvania”, si un liliac in partea inferioara a tricoului.Decolteul în V este numai pentru mărimea XS. Tricoul este ambalat in..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul este bogat in detalii specifice personajului de legenda, DraculaTricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu o folie de hartie semi-transparenta.-Posibi..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Tricou din bumbac, de calitate superioara. Culoarea tricoului este “alb optic”.Desenul il infatiseaza pe Dracula de pe vremea copilariei, atunci cand incepea sa strabata tinuturile Transilvaniei.Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu o fol..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou pentru copii, Dracula, 100% bumbac, MB319 Tricou pentru copii, Dracula, 100% bumbac, MB319
Lipsa stoc
Tricou din bumbac, de calitate superioara. Desenul ilustreaza un amurg care surpinde atmosfera preferata a binecunoscutului Dracula.  Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu o folie de hartie semi-transparenta.-Posibilitatea plasar..
47,00Lei
Fără TVA:47,00Lei
Tricou Dracula,  100% bumbac, MB319 Tricou Dracula,  100% bumbac, MB319
Lipsa stoc
Tricou unisex, din bumbac de calitate superioara. Desenul ilustreaza un amurg care surpinde atmosfera preferata a binecunoscutului Dracula.  Tricoul este ambalat intr-o folie transparenta, grafica fiind protejata la randul ei cu o folie de hartie semi-transparenta.-Posibilitatea ..
59,00Lei
Fără TVA:59,00Lei
Afişare 1 - 20 din 24 (2 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.