Menu
Your Cart

Agende nedatate

Agende nedatate. Vezi toate modelele de agende nedatate si alege modelul potrivit pentru tine,  sau cadoul prin care vrei sa surprinzi o persoana draga.

Ai de ales din nu mai putin de 10 desene si 39 de modele care difera prin: dimensiune - trei modele mari, un model mijlociu si un model mic, de buzunar; tipul de foaie - velina (alba), dictando, de matematica; tipul de coperta - mai groasa (la modelele B4 si B5) sau mai subtire (la modelele B1, B2, B3); si prin numarul de pagini. 

Agenda nedatata Dracula. Alege dintre cele 7 variante de agende nedatate cu Dracula - Romania.  Acest model are foi albe - veline, 160 de pagini si are dimensiunea A5. Este si un model potrivit pentru scoala, fiind ca un caiet A5.Textul ,,Romania” este scris cu caractere care transmi..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Agenda nedatata Dracula. Alege o agenda nedatata similara cu dimensiunea A5, dar cu coperti groase si mai rezistente.Acest model are foi albe - veline, 144 de pagini, iar ca avantaje importante, copertile si cotorul sunt groase, rezistente si placute la atingere, cu o textura fina.Textul ,,Romania” ..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata Dracula. Daca vrei un model cu dimensiune mare si foi dictando, aceasta este agenda nedatata de care ai nevoie. Acest model are 144 de pagini, foi dictando, coperti groase cu o textura placuta la atingere si terminatii ascutiteTextul ,,Romania” este scris cu caractere care tran..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata Dracula. Acest model este de marime mijlocie, fiind agenda nedatata potrivita pentru copii si adolescenti. Agenda are foi albe - veline, 144 de pagini, cotorul este negru, iar dimensiunea este compacta, usor de transportat. Textul ,,Romania” este scris cu caractere care tr..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Agenda nedatata Dracula, cu foi de matematica. Este de marime mijlocie, compacta si usoara, potrivita pentru cei care vor o agenda nedatata cat mai practica.  Acest model este printre putinele cu liniatura de matematica, are 144 de pagini, iar cotorul este negru. Textul ,,Romania” est..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Agenda nedatata, de buzunar, mica si foarte usoara. Este una dintre agendele nedatate care ar bucura orice copil. Acest model are 120 de pagini, foi albe, iar pentru protectie, este acoperit si cu o coperta transparenta. Este agenda ideala pentru cei mici. Textul ,,Romania” este scris cu c..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
Agenda nedatata, de buzunar, cu foi dictando. Este un model perfect pentru copii, o agenda nedatata unde pot scrie primele lor cuvinte si propozitii. Acest model are 120 de pagini, pentru protectie este acoperit si cu o coperta transparenta, iar dimensiunea foarte compacta este potrivita pentru..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
Agenda nedatata cu motive florale, dimensiunea A5. Este unul dintre cele trei modele de agende nedatate cu acest desen. Acest model are foi albe, 160 de pagini si este un model potrivit pentru scoala, fiind ca un caiet A5.Desenul este inspirat din motivele florale de pe covoarele oltenesti, pe..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Agenda nedatata Motive florale, foi dictando, 13,8 x 19,6 cm, 144 pg, MB249 L4 Agenda nedatata Motive florale, foi dictando, 13,8 x 19,6 cm, 144 pg, MB249 L4
Top vanzari
Agenda nedatata cu motive florale. Este o agenda cu foi dictando si coperti groase, care au o textura fina.  Acest model are 144 de pagini, are o constructie rezistenta si foarte placuta la atingere.Desenul este inspirat din motivele florale de pe covoarele oltenesti, pe care le stim din ..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata cu motive florale. Aceasta este agenda potrivita pentru cei care au nevoie de un model cu dimensiune mare si foi albe. Acest model are 144 de pagini, coperti groase, placute la atingere, si terminatii ascutite.  Desenul este inspirat din motivele florale de pe covoare..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata cu satul romanesc, format A5. Este o agenda nedatata cu coperti subtiri, similare unui caiet. Acest model are foi albe, 160 de pagini si este potrivit pentru elevi. Desenul este inspirat din peisajul satului romanesc si reprezinta un cadru idilic, transmitand atmosfera din ..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Agenda nedatata Satul romanesc, format A5 cu cotor galben. Este o agenda nedatata cu coperti subtiri, similare unui caiet.  Acest model are foi albe, 160 de pagini si se diferentiaza prin cotorul de culoare galbena. Agenda este potrivita pentru elevi. Desenul este inspirat din peisaju..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Agenda nedatata Satul romanesc, similara cu dimensiunea A5. Este o agenda cu coperti groase si rezistente. Acest model are foi albe, 144 de pagini, copertile si cotorul au o textura fina, iar marginile sunt rotunjite. Desenul este inspirat din peisajul satului romanesc si reprezinta un cad..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata Satul romanesc, format mijlociu. Este o agenda potrivita pentru cei care vor un model mai compact si usor. Acest model are foi albe, 144 de pagini, iar cotorul este negru. Desenul este inspirat din peisajul satului romanesc si reprezinta un cadru idilic, transmitand atmosfe..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Agenda nedatata Satul romanesc, cotor galben si foi albe. Este agenda perfecta pentru cei care vor un model mijlociu si practic. Acest model are 144 de pagini si se evidentiaza prin cotorul de culoare galbena. Desenul este inspirat din peisajul satului romanesc si reprezinta un cadru idili..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Agenda nedatata de buzunar, Satul romanesc. Este perfecta pentru copii, fiind o agenda cu foi albe, pe care pot scrie si desena. Acest model are 120 de pagini si este acoperit cu o coperta protectoare transparenta. Un cadou dragut pentru cei mici din familie. Desenul este inspirat din peis..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
Agenda nedatata, Mestesug romanesc. Alege o agenda cu coperti groase si rezistente. Acest model are foi albe si 144 de pagini. Marginile copertilor sunt rotunjite la margini si au o textura placuta la atingere. Desenul este inspirat din mestesugul traditional al lingurilor de lemn bogate..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Agenda nedatata, Mestesug romanesc, cu foi albe. Este o agenda de dimensiune mijlocie, usoara si practica. Acest model are 144 de pagini si este perfecta pentru nota lucrurile importante in orice situatie, fiind un format compact.  Desenul este inspirat din mestesugul traditional al ..
19,00Lei
Fără TVA:19,00Lei
Agenda nedatata de buzunar, Mestesug romanesc - Magnetella. Este o agenda ce beneficiaza de protectie sporita printr-o coperta transparenta. Acest model are foi albe - veline, 120 de pagini si poate fi un cadou dragut pentru orice copil, si nu numai. Desenul este inspirat din mestesugul tr..
13,50Lei
Fără TVA:13,50Lei
Agenda nedatata Romania, foi albe. Alege modelul modelul cu coperti groase si elegante, daca vrei o agenda nedatata stil corporate.Acest model are 144 de pagini si este potrivit pentru toti cei care au nevoie de o agenda cat mai eleganta si cu o textura fina. Desenul este realizat sub forma tex..
34,00Lei
Fără TVA:34,00Lei
Afişare 1 - 20 din 39 (2 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.