Menu
Your Cart

Suporturi de pahare

Suporturi de pahare/cani cu motive traditionale romanesti. Desenele reprezinta obiceiurile si mestesugurile romanesti, motivele populare si ceramica de Horezu. 

Fiecare set contine patru suporturi de pahare. 

Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Mestesuguri, MB025 Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Mestesuguri, MB025
Top vanzari
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti. Un set contine patru suporturi de pahare. Pe langa calitatea de “suvenir”, setul poate fi vazut si ca un cadou potrivit pentru cei ce apreciaza traditiile romanesti. Grafica prezinta mestesugurile satului romanesc traditional – olaritul, i..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Suporturi de pahare - cadouri traditionale romanesti, Horezu, MB026 Suporturi de pahare - cadouri traditionale romanesti, Horezu, MB026
Top vanzari
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Horezu. Setul contine patru suporturi de pahare. Grafica prezinta ceramica de Horezu – ceramica romaneasca renumita, cu motive specifice din zona de nord a Olteniei, iar datorita unicitatii sale, in anul 2012, a fost inclusa de UNESCO in Pa..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Cusaturi Romanesti, MB048 Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Cusaturi Romanesti, MB048
Top vanzari
Grafica este inspirata din cusaturile pe etamina – mestesug transmis din mama in fiica, cusaturile pe etamina luau amploare in perioada de iarna, o data cu sfarsitul muncii campului.Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt patrate, cu colturile rotunjite, si au ..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Cusaturi Romanesti, MB112 Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Cusaturi Romanesti, MB112
Top vanzari
Grafica este inspirata din stergarele oltenesti – care se puneau pe pereti, in multe case din zona etnografica a Olteniei. Elementele abstracte, zoomorfe sau fitomorfe erau cusute manual, iar de multe ori erau oferite ca zestre si pastrate in lazi de zestre, pana la sosirea sorocului.Suporturile de ..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Grafica este inspirata din stergarele romanesti – care reprezinta una dintre cele mai importante piese din categoria tesaturilor de casa din satul romanesc si indeplineste functii decorativeSuporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt patrate, cu colturile rotunjite..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Grafica este inspirata din pictura pe lemn. Alaturi de ceramica, tesutul covoarelor si al stergarelor, pictura pe obiecte din lemn reprezenta un alt mestesug popular in cadrul satului romanesc.Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt patrate, cu colturile rotunj..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Motive Florale, MB134 Suporturi de pahare, cadouri traditionale romanesti, Motive Florale, MB134
Top vanzari
Frumusete florala – motive fitomorfe, florale, cu o estetica aparte, stilizate exceptional. Este un set de suporturi de pahare la care am facut multe incercari, pana sa ne fie pe plac. Si in acest caz, si in multe alte cazuri, e musai sa ne fie pe plac si speram sa va placa si voua. Suportur..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Grafica prezinta o combinatie intre motivele zoomorfe (animale), avimorfe (pasari), fitomorfe (flori) si cele abstracte. Cromatica ofera un echilibru elegant intre rosu, bej si albastru. Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de lemn presat (MDF), sunt patrate, cu colturile rotunji..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028 Suporturi de pahare, cadouri traditionale, Covor Romanesc, MB028
Top vanzari Lipsa stoc
Suporturi de pahare, cadouri traditionale - covor romanesc. Grafica este inspirata din covoarele romanesti – lucrate la razboi, cu suveica, de catre mame si bunici, la sezatoarele satului.Se evidentianza prin bogatia motivelor vegetale.Suporturile de pahare sunt realizate din fibra de l..
30,00Lei
Fără TVA:30,00Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.