Menu
Your Cart

Politica de livrare. Modalitati de plata

      Politica de livrare. Modalitati de plata

Livrarea produselor se face de la depozitul nostru din Bucuresti, prin curier, in termen de 1-2 zile lucrătoare* (în toate localitățile din țară), în funcție de volumul de comenzi înregistrate și de ora la care a fost înregistrată comanda.

Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare.

*pot apărea excepții în cazul în care firma de curierat întâmpina dificultăți în livrarea coletului/clientul nu răspunde la telefon. 

Modalitati de plata

Plata poate fi efectuată prin card online sau ramburs (numerar), la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cost livrare

Pentru comenzile mai mici de 300 de lei, taxa de livrare este de 12,90 lei (cu tot cu TVA), pentru livrările în România. Pentru plata ramburs (numerar), la curier, se aplica o taxa de 4 lei. 

Comenzile de peste 300 de lei, cu livrarea în România, au transport gratuit.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.