Menu
Your Cart

Politica de livrare. Modalitati de plata

      Politica de livrare. Modalitati de plata

Livrarea produselor se face de la depozitul nostru din Bucuresti, prin curier (Fan Courier), in termen de 1-2 zile lucrătoare*, în funcție de volumul de comenzi înregistrate și de ora la care a fost înregistrată comanda.

Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare.

*pot aparea exceptii in cazul in care firma de curierat intampina dificultati in livrarea coletului/clientul nu raspunde la telefon. 

Modalitati de plata

Plata poate fi efectuată prin card online sau ramburs (numerar), la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cost livrare

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei, taxa de livrare este de 12,90 lei (cu tot cu TVA). Pentru plata ramburs (numerar), la curier, se aplica o taxa de 4 lei. 

Comenzile de peste 150 de lei au transport gratuit.

La o comanda de minim 500 de lei se aplica o reducere de 10%.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.