Menu
Your Cart

Insigne metalice

Stema si tricolorul Romaniei, Dracula, elemente traditionale sau costume populare, aici gasesti insigne metalice pe placul tau. 

In functie de evenimentul sau ocazia la care vrei sa le porti: intr-o drumetie la munte, in vacanta, prinse pe ghiozdan, sau poate la un eveniment oficial, unde ai nevoie de un accesoriu elegant, alege insigna potrivita pentru tine.   

Insigne tricolor, MB244 Insigne tricolor, MB244
Top vanzari
Insigne tricolor asezate intr-o cutiuta eleganta. Alege acest model pentru a beneficia de doua insigne la pret de una.Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza tricolorul Romaniei, sub doua forme clasice.Cele doua insigne sunt as..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna Stema Romaniei, MB389 Insigna Stema Romaniei, MB389
Top vanzari
Insigna Stema Romaniei, realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza Stema Romaniei, in varianta actualizata conform ultimei legi, care a insemnat adaugarea coroanei pe capul acvilei.Insigna este asezate intr-o cutiuta eleganta, cu interior ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Grafica spectaculoasa il prezinta pe bine-cunoscutul Dracula, alaturi de Castelul Bran si de cativa prieteni nocturni, liliecii.Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac si este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, ambalat intr-o f..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna Romania, MB106 Insigna Romania, MB106
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica bogata in detalii, ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii tradit..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna Dracula, MB107 Insigna Dracula, MB107
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o presuspusa plimbare nocturna a lui Dracula.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabalat intr-o folie protectoare...
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna Romania, MB108 Insigna Romania, MB108
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, orientate pe orizontala, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna costum popular, MB109 Insigna costum popular, MB109
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in costum popular romanesc, tinand in brate un ulcior.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabalat intr-o folie protectoare. ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna costum popular, MB110 Insigna costum popular, MB110
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in port traditional romanesc, pregatita pentru dans.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabalat intr-o folie protectoare. ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna costum popular, MB111 Insigna costum popular, MB111
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in port traditional romanesc, tinand in mana un ulcior.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabalat intr-o folie protectoare. ..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna traditii romanesti, MB126 Insigna traditii romanesti, MB126
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza Indeletnicirile femeilor din satul tradional romanesc, care teseau si torceau pentru portul popular, stergarele si covoarele fiecarei gospodarii.Insigna este prinsa pe un carton stil..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna elemente traditionale, MB127 Insigna elemente traditionale, MB127
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza elemente traditionale romanesti transpuse printr-un colaj, si cuprinde: opincile, alaturi de ia romanesca – elemente de port popular, farfuria de ceramica si ulciorul mestesugite cu diba..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna ciobanas, MB128 Insigna ciobanas, MB128
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza un ciobanas, personaj caracteristic satului vechi, romanesc, alaturi de mioara sa.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabalat intr-o folie protectoar..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Insigna furca de tors, MB129 Insigna furca de tors, MB129
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica infatiseaza o furca de tors lana, cu motive geometrice si simboluri din traditia populara specifica zonei Transilvaniei.Insigna este prinsa pe un carton stilizat cu detalii traditionale, amabala..
14,00Lei
Fără TVA:14,00Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.