Menu
Your Cart

Insigne

Pentru bucuria de a simti Romania aproape: Stema si tricolorul Romaniei, Dracula, elemente traditionale sau costume populare, aici gasesti insigne metalice pe placul tau. 

In functie de evenimentul sau ocazia la care vrei sa le porti: intr-o drumetie la munte, in vacanta, prinse pe ghiozdan, sau poate la un eveniment oficial, unde ai nevoie de un accesoriu elegant, alege insigna potrivita pentru tine.   

Insigne tricolor, MB244 Insigne tricolor, MB244
Top vanzari
Insigne tricolor asezate intr-o cutiuta eleganta. Alege acest model pentru a beneficia de doua insigne la pret de una.Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza tricolorul Romaniei, sub doua forme clasice.Cele doua insigne au un s..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna Stema Romaniei, realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza Stema Romaniei, in varianta actualizata conform ultimei legi, care a insemnat adaugarea coroanei pe capul acvilei.Insigna are un sistem usor de prindere si este as..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna Steagul Romaniei, realizata din metal. Fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Accesoriul este foarte potrivit pentru a-l purta la un eveniment sau la orice iesire in care explorezi Romania. Se poate atașa pe orice material textil (tricou, ghiozdan, jachet..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica il prezinta pe bine-cunoscutul Dracula.Insigna are un sistem usor de prindere si este asezata intr-o cutiuta eleganta, cu interior fin si fereastra transparenta.  Dimensiuni ins..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna Romania, MB106 Insigna Romania, MB106
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica bogata in detalii, ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna are un sistem usor de prindere si este ata..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna Romania, MB108 Insigna Romania, MB108
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, orientate pe orizontala, peste care au fost adaugate diferite elemente decorative.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasat..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Grafica spectaculoasa il prezinta pe bine-cunoscutul Dracula, alaturi de Castelul Bran si de cativa prieteni nocturni, liliecii.Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac.Are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o presuspusa plimbare nocturna a lui Dracula.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu detalii traditionale, ambalat intr-o folie protecto..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in port traditional romanesc, pregatita pentru dans.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu detalii traditionale..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in port traditional romanesc, tinand in mana un ulcior.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu detalii traditionale, ..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza Indeletnicirile femeilor din satul tradional romanesc, care teseau si torceau pentru portul popular, stergarele si covoarele fiecarei gospodarii.Insigna are un sistem usor de pri..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza elemente traditionale romanesti transpuse printr-un colaj, si cuprinde: opincile, alaturi de ia romanesca – elemente de port popular, farfuria de ceramica si ulciorul mestesugite cu diba..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza un ciobanas, personaj caracteristic satului vechi, romanesc, alaturi de mioara sa.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu detalii t..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica infatiseaza o furca de tors lana, cu motive geometrice si simboluri din traditia populara specifica zonei Transilvaniei.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cart..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Insigna costum popular, MB109 Insigna costum popular, MB109
Top vanzari
Insigna este realizata din metal, fata este vopsita in culori emailate, acoperite cu lac. Grafica ilustreaza o femeie imbracata in costum popular romanesc, tinand in brate un ulcior.Insigna are un sistem usor de prindere si este atasata pe un cartonas stilizat cu detalii traditiona..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.