Menu
Your Cart

Ecusoane textile

Suveniruri romanesti. Accesorizeaza-ti tricoul, rucsacul sau sapca, cu un ecuson inspirat din povestile Romaniei. Vezi toate modelele si alege-l pe cel cu care vrei sa-ti accesorizezi tricoul sau rucsacul: harta Romaniei, Dracula, tricolorul sau elementele traditionale? 

Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genti, sepci sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea. Grafica bogata in detalii ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, peste care au fost a..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza steagul Romaniei reprezentat de benzi verticale in trei culori, incepand de la lance, cu alb..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza tricolorul Romaniei, reprezentat de benzi verticale în trei culori, începând de la lance: alb..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genti, sepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica spectaculoasa il cuprinde pe bine-cunoscutul Dracula, alaturi de Castelul Bran si de cativa prieteni ..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea. Grafica prezinta Romania vazuta ca o poveste mitologica, numai buna de a fi povestit sau imaginat de fiecare ..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza elemente traditionale romanesti transpuse printr-un colaj, si cuprinde: opincile, alaturi d..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza dansul românesc, reprezentare artistică a opincilor românești prinse în hora săltăreață a s..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza ceramică de Horezu, un tip de ceramică românească care are ca simbol dominant cocoșul...
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecuson textil, Romania, MB138 Ecuson textil, Romania, MB138
Lipsa stoc
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza harta Romaniei in culorile steagului national, orientate pe orizontala, peste care au fost ..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Ecusonul este realizat din material textil si se fixeaza cu fierul de calcat pe haine, genți, șepci, sau alte suporturi. Pentru o folosinta/rezistenta indelungata, se recomanda coaserea.Grafica ilustreaza un fanion în formă dreptunghiulară, cu bază rotunjită, reprezentând culorile Drapelului Rom..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.