Menu
Your Cart

Papusi din lemn

Papusi din lemn, cu inaltimea de 15 cm. Alege una dintre cele trei papusi: fetita in costum popular, baiat in costum popular sau faimosul Dracula.

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri speciale, ai gasit ce trebuia, alege o papusa din lemn.

Fiecare papusa este accesorizata cu un arc metalic pentru agatat, iar suportul pe care este atasata papusa este accesorizat cu un snur tricolor.

Papusa din lemn, fetita in costum popular. Daca esti in cautarea unor idei de cadouri speciale, ai gasit ce trebuia, alege o papusa din lemn. Papusa este atasata pe o placa si este accesorizata cu un arc metalic pentru agatat. Membrele inferioare si superioare sunt realizate dintr-un m..
38,00Lei
Fără TVA:38,00Lei
Papusa din lemn, baietel in port popular. Alege un cadou special, cu design romanesc. Papusa este atasata pe o placa si este accesorizata cu un arc metalic pentru agatat. Membrele inferioare si superioare sunt realizate dintr-un material textil gros si rezistent, terminatiile fiind din ..
38,00Lei
Fără TVA:38,00Lei
Papusa din lemn, Dracula. Daca vrei sa surpinzi placut un prieten sau coleg din strainatate, alege ceva ce sigur ar recunoaste ca fiind romanesc: Dracula. Binecunoscutul personaj de legenda este pictat in culorile specifice: negru si rosu. Papusa este atasata pe o placa si este accesorizata c..
38,00Lei
Fără TVA:38,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora.